Afslappende aktiviteter til togturen

Pendler du med tog til og fra arbejde? Så har du alletiders mulighed for at slappe helt af og komme ned i gear, inden du lander derhjemme. Det er en af fordelene ved at pendle med tog. 

Men hvilke afslappende aktiviteter kan du lave i toget, når nu der er masser af mennesker omkring dig? Her kan du finde forslag til, hvad du kan lave ved hjælp af din mobil samt et par høretelefoner in ear.

Sæt din favoritmusik på

Du kan lave din helt egen playliste, så du kan sidde og lytte til din favoritmusik, mens toget tøffer derudaf. Ikke nok med at du får slappet af med god musik, så bliver du garanteret også glad, fordi du lytter til den musik, du bedst kan lide. 

Du kan høre en masse klassisk musik, rockmusik eller popmusik. Eller hvad med at høre en blanding af det hele, hvis du har en bred smag? Du kan eventuelt dedikere forskellige musikgenrer til de forskellige ugedage.

Lyt til en lydbog

Har du ikke tid til at læse bøger, når du er derhjemme? Så kan du vælge at lytte til bøger, mens du sidder i toget på vej til og fra arbejde eller skole. Kører du i tog i lang tid hver dag, kan du nå at lytte til mange forskellige bøger på bare en måned. Du vil hurtigt finde ud af, at det er en ren fornøjelse at sidde i toget og lytte til en god og spændende historie.