Gladere medarbejdere, anyone?

Glade medarbejdere

Hvordan kan du får dine medarbejder til at skabe mere værdi på arbejdet? Ved at få dem til at føle sig mere værdifulde. Det lyder simpelt, men når du har adskillige medarbejdere, bliver du nødt til at systematisere deres arbejdsglæde og faktorerne for deres glæde. 

Det kræver, at du har et HR system, der overser deres udvikling, ansættelse, ferie, medarbejdertilfredshed med mere. Hvis det skal bruges ordentligt, skal det også være opbygget, så HR afdelingen, der skal arbejde i det, kan finde rundt i det.

Brugervenligt system til rekruttering

Dertil kræver det, at systemet er brugervenligt, for HR afdelingen, mens også i forbindelse til rekruttering af nye medarbejdere. I dag er e rekruttering gået hen og blevet en næsten ny norm, om end den traditionelle metode stadig er den mest udbredte udbredte.

Når der er styr på jeres rekrutteringssystem, såvel som onboarding vil med arbejdere allerede føle sig værdsatte og glade fra starten af. 

Husk at holde medarbejdersamtaler

En anden væsentlig ting er udviklingssamtaler, MUS samtaler og talen development. Alle disse skal en medarbejder føle, at virksomheden tager seriøst og har planlagt. Igen her, er det en fordel, at have det hele samlet i et HRM system, så det bliver sat i kalenderen, husket og eksekveret på.

Mener I også at et HR system skal fungere som allieret medhjælper?

Ja, ikke? Næste spørgsmål er så, om det er, hvad I har?
Hvis jeres HR system er et af dem, hvor I egentlig har tænkt over, at der må være nogte bedre ude på markedet, så book en gratis demo hos MindKey.

Få en grundig introduktion af et system, der er udviklet i dialog med sine kunder, for at hele tiden optimere det til en dynamisk arbejdsdag, hvor HR’s ansvar hele tiden udvider sig.

Mindkey.com