Kom godt i gang med flexleasing

Tænker du, at det ikke er den bedste løsning for dig at købe en bil eller firmabil enten fra ny eller som brugt? Det er skam ikke den rette mulighed for alle. Hvis det ikke er den rette løsning for dig, så kan du tage et kig nærmere på flexleasing. Men hvad er flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en finansiel leasingtype, hvor du ikke betaler den fulde registreringsafgift på én gang. I stedet bliver den fordelt ud på flere rater i den periode, du bruger bilen. Raternes størrelse er baseret på bilens registreringsafgift samt bilens alder. 

Kør rundt i din drømmebil hver dag

Hvis du vælger at flexlease en bil, har du typisk mulighed for at få råd til en dyrere bil. Du kan derfor ende med at køre rundt i din drømmebil hver eneste dag. Og det er bestemt et plus.

Start med at finde et leasingfirma og vælg en bil

Først og fremmest skal du finde frem til et leasingfirma, der tilbyder flexleasing. Det kan du nemt finde online. Derefter kan du kigge på de forskellige biler på siden og vælge den bil, der lever op til dine ønsker og behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken bil du skal vælge, så lad firmaet hjælpe dig.

Få et skræddersyet tilbud på flexleasing

Når du har valgt den rette bil for dig, skal du oplyse leasingfirmaet om, hvor mange kilometer du kører årligt. Du skal ydermere oplyse i hvor lang tid, du ønsker at lease bilen. Efterfølgende får du et skræddersyet tilbud. Du skal nu bare godkende og underskrive leasingaftalen.