Føl dig maskulin og lækker – Alle kan komme til det

Hvad betyder det for dig at føle dig maskulin? Manges følelse af maskulinitet er stadig baseret på et mere konservativt syn på, hvad maskulinitet er for en størrelse. Og det er helt fint. Andre har et mere flydende syn på maskulinitet og hvad det betyder for dem, hvilket selvfølgelig også er ganske fint.

Under alle omstændigheder så er der én ting, som er vigtigt, og det er, hvad der får dig til at føle dig maskulin. For hvis du ikke føler dig maskulin, selvom det er det, du ønsker dig, så er din udstråling nok ikke der, hvor du gerne vil have den til at være.

Det handler om hår – så sørg for håret

Hvad der får en til at føle sig maskulin, er selvfølgelig en meget personlig sag. Men der er nogle generelle træk, som enhver mand har, som de i det mindste kan arbejde med, så det passer deres personlige look.

Det handler om hår. Både håret ovenpå hovedet og skægget. Ingen af delene er nødvendige for alle, men begge dele har alligevel en betydning for de fleste. Det er derfor værd at overveje, hvad man kan gøre med sit hår og skæg, som får en til at føle sig mandig og lækker.

Når håret ikke vil, som man selv vil

Der er bare det problem, at ens hår og skæg ikke altid vil, som man gerne selv vil. Måske kan man slet ikke gro et skæg. Det kan være man lider af hårtab. Men når ens hår ikke vil, som man selv vil, så handler det om at finde løsninger.

Man kan prøve at arbejde med det, som man har. Hvis skægget sidder lige i skuffen, men man har problemer med hårtab, kan man overveje om det skallede look passer en. På samme måde kan man også ignorere skægget og gå glatbarberet, hvis skægvæksten ikke er, hvad den kunne have været.

En hårtransplantation kan også være vejen frem

Om det handler om håret eller skægget behøver ikke være det store problem, hvis man overvejer at få en hårtransplantation, eller en form for medicinering imod hårtab. Hvis det kan løse de problemer man har, med at føle sig hjemme i sin krop, så er det mere end det værd.

Og der er ingen problemer i at få arbejdet med sit hår på den måde nu om dage. Så prøv det endelig.