Tre idéer til en rigtig herretur

Som en rigtig mand er der ikke noget federe end at tage på en rigtig herretur. At komme afsted med de andre mænd i ens omgangskreds kan betyde et velkomment afbræk fra hverdagens stress og jag. Måske er du også træt af at blive bedt om at slå græsplænen eller bare træt af at få at vide, at du drikker for mange bajere og at du skal huske at hente børnene. Så er herreturen lige det, du står og mangler, og så kan det altså ikke gå hurtigt nok med at komme afsted. Men det kan være, at du lige står og mangler den rigtige aktivitet. Det skal jo gerne være fedt, hvis du skal have lokket de andre med. Det vil vi godt hjælpe med, så her er tre idéer til aktiviteter, som du gerne må låne, hvis du står foran at planlægge en herretur.

Skydning

Er det en floskel at alle mænd elsker våben? Det tror vi ikke, så derfor skal din næste herretur selvfølgelig være på skydebanen. Mange tror at de ikke kan få lov at skyde med våben i Danmark, og det er selvfølgelig også rigtigt, at du hverken kan prøve at skyde med AK-47 eller en bazooka. Men der er faktisk mange skydebaner, hvor du helt lovligt kan få lov at skyde lidt. Der er typisk mulighed for at prøve at skyde med 9mm, revolver og andre steder kan du også få lov at prøve en riffel.

Ølsmagning

Hvis det er noget, der måske er mere mandigt end at skyde, så er det at drikke øl, og derfor er ølsmagning det oplagte valg til den næste herretur. I Danmark er vi så velsignede, at vi har flere hundrede forskellige mikrobryggerier og endnu flere barer, der tilsammen giver næsten uendeligt mange steder, du kan prøve at smage øl. Er du ikke så meget til øl, men foretrækker gin eller rødvin, kan dette også være en fed oplevelse og det er samtidig noget, der er rig mulighed for at opleve i Danmark.

Overlevelsestur

Er der god plads i kalenderen, kan det være, at du bør arrangere en herretur, der varer nogle dage. Det kunne f.eks. være en overlevelsestur i det fri henover en weekend eller en hel uge. Går du efter en meget ekstrem overlevelsestur, er det en oplagt mulighed for at teste dig selv og de andre, for at se hvem der holder bedst under pres. Turen behøver selvfølgelig ikke at være hård, men kan også indeholde nogle hyggelige stunder med fiskestænger, øl og mad over bål. Uanset hvad, har du brug for noget grej. Skal du have kvalitetsgrej, kunne det godt være fra Sea to Summit. Sea to Summit har igennem en lang årrække udstyret outdoorentusiaster med lækkert udstyr, og de kan helt sikkert levere det, du har brug for til din herretur. Sea to Summit laver blandt andet nogle liggeunderlag, som er i en klasse for sig selv, så i alle kan sove godt, selvom I er på overlevelsestur.