Nyt liv til lænestolen: Dette kan du gøre

Ompolstring af stol

Har du en lænestol stående derhjemme, som du har lyst til at give nyt liv? I så fald er der flere måder at gøre det på. Derfor er du naturligvis også nødt til at gøre op med dig selv, hvordan du ønsker at gøre dette.

Er du i tvivl om, hvad du egentlig har af muligheder i denne sammenhæng, er du heldigvis landet det helt rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række af de muligheder, du har, hvis du mener, at din lænestol skal friskes lidt op.

Flyt den et andet sted hen

Til en start kan du forsøge dig med at flytte lidt rundt. I mange tilfælde er det nemlig slet ikke din stol, du er træt af. Derimod har du blot et ønske om, at der skal ske noget nyt, og det kan du opnå, hvis du vælger at rykke lidt rundt.

I denne forbindelse kan det være, at du pludselig bliver grebet af det, og du derfor beslutter dig for at rykke rundt på flere møbler. Om det er noget, du vil gøre meget ud af eller ej, er naturligvis helt op til dig selv.

Pynt med puder

Mener du ikke, at det vil hjælpe at flytte rundt på din stol eller dine øvrige møbler, kan du i stedet forsøge dig med at pynte din lænestol. Det kan du klare på flere måder, men der skal ikke være nogen tvivl om, at puder er en god løsning.

Her er det dog værd at nævne, at det er meget vigtigt, at du sørger for ikke at overdrive. Hvis du gør det, så kan det nemlig komme til at virke for voldsomt, og det kan også ende med at ødelægge hele stolens udtryk.

Få den ompolstret

Føler du, at der er brug for, at der sker noget helt nyt, så er det måske en ompolstring, der skal til. På denne måde kan du nemlig få din lænestol til at se ud, som var det en helt ny stol, hvis du får en dygtig møbelpolstrer til at udføre arbejdet.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at det ikke er helt billigt at få lavet en ompolstring. Derfor skal du være fast besluttet på, at det er den rette løsning, inden du f.eks. kaster dig ud i at få lavet en ompolstring af stol hos Moebelfabrik.dk.

Mal den

Hvis der er tale om en lænestol, hvoraf hele eller dele af stolen er lavet i træ, er det naturligvis også værd at overveje, om den skal males. Du kan enten male den i samme farve, så den blot bliver frisket op, eller du kan vælge en helt anden farve.

Er du blevet træt af at se på din stol, er det værd at overveje at vælge en anden farve, du på den måde kan give stolen et helt nyt udtryk. Husk dog, at der kan være behov for at slibe træet først, hvis du vil være sikker på, at du opnår et pænt og vedvarende resultat.