Den perfekte overgangsgarderobe til manden

I tiden er det vinter, og vi veksler mellem dage med sne, minusgrader og frost og dage, som er grå af regn, slud og tøvejr. Snart begynder solen dog at titte frem bag skyerne, og selvom det ikke ligefrem bliver varmt, bliver vejret dog mildere, og vi kan smide bare ét af vores mange lag vintertøj.

Overgangsgarderoben kan være den, som er sværest at ramme perfekt. Du har formået at klik her på dette skriv, og du kan nu passende blive her for at få lidt inspiration til den kommende sæsons garderobe.

Vi tager den indefra og ud

Og inderst har vi selvfølgelig undertøjet, som vi ikke skal dvæle for længe ved… det skulle helst ikke være nødvendigt med skiundertøj af uld i en overgangssæson, og derfor kan de normale boxershorts klare jobbet.

Kodeordet til enhver overgangssæson er: Lag! På denne måde risikerer du aldrig at blive for varm eller kold i løbet af en dag, for du kan blot tage lag af eller på. Hav et par gode bukser på, gerne jeans, bomuld eller lærred, som er fornuftige og forholdsvis tykke, men som også kan åndes i. på toppen kan du gå med åndbare t-shirts eller skjorter, med en form for pullover på toppen, som kan tages af og på efter behov.

Overtøj i passende tykkelse

Du kan skifte de forede støvler ud med praktiske og smarte sneakers, og lufferne kan blive til tynde fingerhandsker. Nogle dage er det dog stadig en god idé at have hue og halstørklæde med, som nemt kan lægges væk i tasken, hvis de er unødvendige. Som jakke er det en god idé at gå med noget vindtæt, men ikke nødvendigvis foret. Overvej for eksempel en soft shell, vindjakke eller lækker anorak, som er taget direkte ud af et friluftmagasin.

Hovedpointen er: Lag på!