Skal din efterårsgarderobe opdateres?

New look

Sommeren er gået på hæld, og nu er efteråret godt i gang. Det betyder, at du skal i gang med at finde tøjet til de køligere måneder frem. Når du gør det, kan det sagtens være, at du finder ud af, at din efterårsgarderobe mangler lidt af hvert. Her kan du finde flere af de ting, som enhver efterårsgarderobe bør indeholde.

Det bør du have i din efterårsgarderobe

  • En jakke – Først og fremmest er det vigtigt, at du har en varm jakke i din garderobe. Jakken skal passe til din personlige stil, og så skal den være behagelig at have på. Derudover er det en fordel, hvis du kan have en trøje eller lignende under jakken, så du kan holde dig varm uanset temperaturen.
  • Hue, handsker og halstørklæde – Det er en fordel at være forberedt på de lave temperaturer med både en hue, handsker og et halstørklæde. Du bør vælge disse items i en farve, der går godt sammen med din jakke.
  • Tykke trøjer – Det er ligeledes alfa og omega, at du har flere tykke trøjer i tøjskabet. Du kan også sagtens lade dine t-shirts være i skabet i de kolde måneder, så du kan have dem under dine trøjer. Er du indenfor, og får du det meget varmt, kan du sagtens tage din trøje af, da du har en smart t-shirt på. Det kan eksempelvis være en oversized t-shirt eller lignende.
  • Vandtætte støvler eller sko – Sidst men ikke mindst bør du have vandtætte støvler eller sko i en god kvalitet.