Her finder du dit sommertøj

Sommersæsonen er forhåbentlig snart over os, hvilket betyder, at det også snart er tid til at forny ens garderobe med noget nyt sommertøj. Hvis vi går 10-15 år tilbage i tiden, så var det ikke på samme måde accepteret, at du som mand fik meget op i din tøjstil og gerne ville se godt men afslappet ud. Der var det klassiske outfit på en arbejdsplads jakkesæt, hvis du arbejdede på kontor. I dag er det en smagssag, om du ønsker at have jakkesæt på. Det fortæller i hvert fald ikke umiddelbart noget om din stilling på kontoret, da et arbejdsoutfit på et kontor i dag kan se ud på mange forskellige måder. Det er faktisk de færreste, som har jakkesæt på, når de tager på arbejde i dag, da moden er noget mere afslappende.

Hvad skal man have i sin sommergarderobe?

Grunden til at arbejdssituationen og ens sommergarderobe hænger sammen, er set ud fra et miljøperspektiv. Vi lever alle sammen i en tid, hvor klimadebatten fylder en del i vores hverdag, og set ud fra det perspektiv vil det ikke give særlig meget mening, at købe sommertøj som du ikke kan bruge på arbejdet. Med det i tankerne, så skal du selvfølgelig ud at købe noget nyt til den forhåbentlig varme sommer, som vi går i møde og et godt sted at starte, er med nye, billige shorts og fede t-shirts.

Er billige shorts dårlig kvalitet?

Det er selvfølgelig svært at svare på, om billige shorts generelt er dårligere end dyrere shorts, men hvis man ser på nogle af de kendte billige mærker, så kan du jo selv vurdere, om du synes kvaliteten er dårligere, end hvis du gav dobbelt så meget for dine shorts. Det gode ved billige shorts er, at det økonomisk er mere overkommeligt at udskifte sine gamle shorts med nogle nye.