Få styr på hele familiens småting med en HAY kasse small

Hverdagen er fyldt med rod og travlhed. Der er så mange ting der skal nå at gøres, så nogen gange er der ikke tid til også at skulle lave den helt store oprydning. HAY kasser er den perfekte mulighed for at få lidt orden i den travle hverdag. Kasserne er blevet en populær måde at opbevare sine ting på i hele huset. Med et moderne og tidløst design, vil kasserne se godt ud i hvilket som helst rum. Men HAY kasserne ser ikke bare godt ud, de er også super praktiske, og kan bruges til opbevaring af alt fra legetøj til badeværelsesprodukter.

 

HAY kasse small er fantastisk til opbevaring på hylder, i skuffer og mange andre steder, da de optager minimal plads. Det smarte ved HAY kasser er at når de ikke er i brug, kan de nemt foldes sammen, så de ikke fylder så meget at opbevare. Foldekasserne kan fås i et stort udvalg af farver, så du kan nemt finde den der passer lige til dig, og så er der også mulighed for at stable kasserne oven på hinanden, så der er plads til endnu mere opbevaring.

Alle fordelene ved HAY kasser small

HAY kasser small er de mindste kasser ud af 3 størrelser. De er fantastiske til at opbevare de småting der ligger og flyder rundt omkring. HAY kasserne er lavet af materialet polypropylen som er solidt og slidstærkt og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Oven i det er kasserne også fødevaregodkendt, så du kan også bruge dem til at organisere køleskabet. Med deres simple og moderne design kan du være sikker på, at der altid vil være et sted hvor der er brug for dem.

 

  • Brugbar i hele huset

HAY kasserne har mange funktioner og kan bruges på mange kreative måder i hele huset. For eksempel kan foldekasserne hænges op på væggen i børneværelset og bruges som hylder, eller de kan bruges til at servere morgenbrød i på spisebordet. Mulighederne er endeløse, så du kan være sikker på at få mange års brug ud af dem.

 

  • Bæredygtig og miljøvenlig

Foldekasserne er lavet af et solidt plastmateriale så de kan holde i mange år, og en bonus er at kasserne er 100% genbrugelige, så du skal ikke have dårlig samvittighed over at købe dem.

 

  • Også brugbare til leg

De multifunktionelle kasser behøver ikke at begrænses til brug i indretning kun, foldekasserne kan nemlig også bruges som en del af leg. Kasserne kan bruges til at opbera legemaden i barnets resturant eller som seng til bamserne. børn er kreative og du kan være sikker på at dit barn finder på mange andre muligheder.

 

Mere overskud til hele familien

Når man som forældre kommer hjem fra en lang arbejdsdag, kan det virke meget uoverskueligt hvis hjemmet er rodet. HAY kasserne vil skabe overblik og dermed skabe mere overskud i en travl hverdag. Det er også en måde at undgå de stressende situationer hvor man ikke kan finde den lilles yndlingslegetøj. Det er ovenikøbet også sundt for barnet hvis de vokser op med et ryddeligt rum, hvor ting lægges på plads efter brug, det er noget de vil lære af og tage med sig i fremtiden. Et ryddeligt hus og værelse vil give barnet mere overskud, så vel som forældrene, derfor har det også en effekt på barnets velvære. HAY kasser er en flot og praktisk måde at organisere sine ting på og skabe mere overskud for hele familien.