Få inspiration til ringe til alle anledninger

ole-lynggard-solitaire

Uanset om det er et moderne, klassisk design eller et ukonventionelt symbol på kærlighed, tilpasser en diamantkabal sig til den kvinde, den pryder. For at passe til din enestående kærlighed tilbyder vi brillantslebne diamanter såvel som pære- eller hjerteformede fancy-cut diamanter i enhver tænkelig størrelse til skræddersyede solitaire engagement smykker.

Håndlavet og mesterligt håndværk

Uanset om du søger efter patiensstykker, der udtrykker ‘jeg vil’ eller ‘jeg gør’ – i ukonventionelle designs eller tidløse klassikere, er solitaireringen skabt til at overgå alle forventninger. Håndlavet af 18K hvidt eller gult guld af mesterguldsmedene, udvalg af diamantkabinstilarter tilbyder ideelle forslag til evige, håndlavede forlovelsesringe, trofæ bryllupsdiamantringe og uimodståelige, moderne bryllupssmykker.

Mesterligt håndværk og vedholdende passion for detaljer er iboende faktorer i skabelsen af ​ diamantkabelsmykker fra Ole Lynggard. En ubesmittet skåret diamant med udsøgt klarhed indbegreber kærlighed til og troskab til en meget speciel. En smuk, håndlavet solitaire forlovelsesring symboliserer styrken i din kærlighed – og alle håb om et liv, der deles på godt og ondt.

Historien bag diamanten

En diamant indbegrebet ideen om ubrydelig kærlighed. Gennem historien har den dragende skønhed i verdens mest elastiske ædelsten påvirket kulturer på alle kontinenter. Diamantsmykker fra Ole Lynggard er en fængslende investering, skabt til at vare og videreføres fra generation til generation.

Diamanten, som er den mest populære sten i den type ringe stammer ofte fra Afrika eller Indien. Diamanter var frem til midten af det 19ende århundrede meget sjældne og kostbare, men efter man fandt diamanter i det sydlige Afrika er det blevet muligt for de fleste at eje en diamant. Det er også i Sydafrika at man har fundet den hidtil største diamant. Den var på over 3000 carat. Til sammenligning skal siges, at diamanter der er over 1 carat både er store og sjældne. Desværre mente man ikke at diamanten kunne sælges, så den blev kløvet og der blev i stedet 105 mindre diamanter.