Skal du holde stor fest?

Hvad enten, du skal holde stor fødselsdagsfest, jubilæums- eller firmafest, så er det sikkert, at du er ved at vælte bagover over alle de opgaver og områder, der skal tages stilling til. En perfekt dag kræver meget arbejde, men det er ikke altid lige let at finde tiden til at planlægge det hele. Så her får du lidt råd til, hvordan du sparer tid og energi, hvis du skal holde et stort sammenskudsgilde.

Frem med kalenderen

At være ude i god tid er løsningen på mange ting, og udlejning af lokaler er ikke en undtagelse. Det er svært at forestille sig, at du ikke ved, hvornår du fylder rundt eller har jubilæum, og selvom det kan være lidt ubehageligt at se frem til at runde et skarpt hjørne, kan du spare en del stress og tid, hvis du går frem i kalenderen, sætter en dato og lejer lokalerne i god tid. Et andet område, som kræver meget opmærksomhed, er maden. Ikke alle er en haj i køkkenet, og det er ikke retfærdigt at sende børnene i køkkenet. Både for deres og gæsternes skyld. Her er catering en super smart løsning, som skåner dig for at forberede og lave maden, og du kan håndplukke hvilken menu, der passer til dine gæster. Se for eksempel lemenu.dk.

Uddelegering

Nu har du styr på lokale og mad, men selvom catering kan lidt af hvert, skal du stadig sørge for, at der er et par hænder til at tage fra i køkkenet. Sådan skaber du et flow i afrydning og de forskellige måltider. Det samme gør sig gældende, hvis det er en fest med indslag. Her kan du fralægge dig ansvaret ved at finde en toastmaster, som holder styr på det hele. Dette skal ses som en ære, og er selvfølgelig også en løsning, hvor overraskelserne holdes hemmelige for hovedpersonen.