Tilbring tid med gutterne – sådan får du den perfekte aften!

koncert

Det er ikke altid, at vi er lige gode til at huske de mennesker, vi har omkring os. Nogle gange går hverdagen simpelthen for meget op i stress, jag – og ja, hverdag. Og desværre er det ofte vores venner, der bliver glemt i denne sammenhæng. Dem, der ellers er der, både når du har brug for at snakke, når du har brug for støtte, og når du har brug for at koble fra.

Har du ikke prioriteret dine venskaber nok det sidste stykke tid, så er det måske på tide, at du får samlet gutterne til en ægte drengeaften, hvor I kan snakke om alt mellem himmel og jord! Læs hvordan lige her.

Tag på festival!

Hvorfor nøjes med en enkelt aften? Hvis det er ved at være længe siden, at du har set dine venner, så er det måske på tide at prioritere dem ordentligt – brug en hel weekend sammen med dem på en af de mange fede festivaler, der bliver holdt i Danmark. Det kan selvfølgelig godt gå hen og blive en anelse krydret med både indgangsbillet, drikkevarer, festivalstol og de andre nødvendigheder, men det er til gengæld også en helt igennem fantastisk oplevelse, som I vil snakke om længe efter, at I er taget hjem.

Inviter gutterne på date

Det lyder måske en smule mærkeligt at skulle invitere sine bedste venner med ud på date. Til gengæld giver det rigtig god mening.

bowling

Par dater ikke kun, fordi det er romantisk og forventet af dem som par – det er også utroligt hyggeligt. Typisk handler det blot om at sætte rammerne for at have det sjovt og hyggeligt sammen, mens der er fuldt fokus på hinanden. Og de samme rammer er gode at have sammen med sine venner, når det er længe siden, at I sidst har set hinanden.

Start med en eller anden form for aktivitet – bowling, minigolf, en skydetime eller noget helt fjerde – og fortsæt på restaurant efterfølgende. Det behøver ikke at være dyrt, det kan blot være en buffet på enten den kinesiske eller måske Flammen afhængig af, hvad I er mest til.

Tag en aften derhjemme

Hvis I ses regelmæssigt – enten i byen eller på restauranter – så giver det til gengæld super god mening at variere det en smule ved at invitere dem hjem i stedet. Det kræver selvfølgelig en smule mere fra din side af, men det sætter til gengæld også rammerne for en utroligt hyggelig og afslappet aften.

mad

Hvis du ikke er den helt store haj i køkkenet, så kan I altid bestille mad udefra – det kan være alt fra sushi til pizza – men ellers kan du også opfordre dine venner til at tage en ret med hver, og så får i et tag selv-bord med en masse forskelligt.

Og er du en haj i køkkenet, så handler det selvfølgelig bare om at kaste sig ud i det! Der er jo intet mere lækkert end et vellavet hjemmelavet måltid!