Mange tror, at man kan købe snus på nettet – det kan man ikke

Der er rigtig mange, der tror, at det er muligt at købe snus på nettet. Det er det ganske vist også, men det er ikke muligt at købe det hos en dansk webshop.

Mange tror derfor, at man kan købe snus hos en udenlandsk webshop, og få det sendt til Danmark. Det er dog ikke muligt, for det er hverken lovligt at sælge eller importere snus i Danmark.

Støder du på en dansk webshop, der reklamerer med, at de har snus på tilbud, er der derfor en god chance for, at det ikke er snus, der er tale om. Derimod er det sandsynligvis nikotinposer, som minder en del om snus.

Mange tror, at snus og nikotinposer er det samme

Rigtig mange tror, at der ikke er nogen forskel på snus og nikotinposer. Til trods for, at de minder en del om hinanden, er de dog ikke helt ens.

Netop som følge af, at de ikke er helt ens, er det også tilladt at sælge nikotinposer i Danmark, mens det ikke er lovligt at sælge snus. Den store forskel mellem de to ting er, at der ikke er noget indhold af tobak i nikotinposerne.

Det er nemlig indholdet af tobak i snusposerne, der har medført, at det ikke er tilladt at sælge eller importere dem.

Mange forhandlere kalder nikotinposer for snus

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der fortsat er mange danske webshops, der skriver, at de sælger snus. Det er dog ikke tilfældet, da det i stedet er nikotinposer, som deres udvalg udgøres af.

Nikotinposerne har dog overtaget snusposernes plads på markedet i en sådan grad, at mange tror, at det er én og samme ting. Det er naturligvis det, der gør, at der er mange webshops, der har valgt også at kalde det for snus.

Som angivet tidligere, så er det derfor ikke utænkeligt, at du støder på en dansk webshop, der reklamerer med, at de sælger snus. Gør du det, så vil der dog være tale om nikotinposer.

Ikke alle er fans af nikotinposer

På trods af, at de fleste af dem, der før i tiden har taget snus, er overgået til nikotinposer, er det ikke alle, der er fans af dem. Det kan der være flere grunde til, men for de fleste handler det om, at de savner tobakken.

Er du på jagt efter en form for alternativ til snus, er der dog ikke meget at vælge mellem. Det er stort set kun nikotinposer, der vil kunne give dig den samme følelse, du får, når du tager snus. Det er også en af de klare grunde til, at disse poser på kort tid er blevet populære.