Køb balloner til diverse lejligheder

 

Balloner kan bruges til alverdens lejligheder. Skal du holde en form for fest? Køb balloner. Balloner bringer liv ind i et rum, og du kan tilpasse dem til lige præcis det tema, du har for festen. Holder du babyshower for en kommende mor til en dreng, kan du købe alverdens forskellige balloner i blå. De kan være farvet helt igennem i forskellige blå nuancer, være med glimmer, eller måske gennemsigtige med blå konfetti.

Du kan mixe og matche balloner som du har lyst til, om du holder dig til én farve eller har mod på at mixe forskellige farver og/eller udtryk. Du kan sagtens mikse forskellige farver og forskellige udtryk i en ballonbuket – det giver lidt mere spil, hvis ballonerne ikke er ens. Køb balloner i et par farver, der passer sammen i dit farvetema og find så nogle forskellige udtryk – måske er nogle af ballonerne helt hvide, mens andre er røde, og andre er gennemsigtige med rød konfetti. En perfekt pynt til at se landsholdskamp i din favorit sport.

Køb balloner næste gang en du kender, holder sølv- eller guldbryllup. Du kan lave æresporten af balloner i det passende farvetema, så parret skal træde igennem en ballonport. De kommer garanteret ud med de største smil på deres læber. Du kan også lave en ballonport til din næste fest for at demonstrere, at dine gæster kommer ind i en helt ny verden, når de træder igennem porten. Dine gæster kommer fra deres almindelige, grå hverdage, træder igennem din port af forskellige lyserøde balloner, og pludselig er de i en prinsesseverden, hvor hverdagens stress ikke kan komme igennem.

Balloner giver folk et smil på læben, fordi de minder om barndommen, men derfor behøver balloner bestemt ikke være barnlige på nogen måde. Balloner kommer ikke bare i de almindelige gule, grønne, blå og røde farver – de kommer nu alverdens afskygninger. Er du vild med glimmer, kan du få balloner med glimmer. Er du ikke vild med helt gennemfarvede balloner, kan du få gennemsigtige balloner med konfetti indeni eller med print udenpå. Balloner kan nu give et meget mere moderne udtryk til din fest, så du behøver bestemt ikke kun bruge dem til børnefødselsdage.

Er en du holder af kommet på sygehuset eller vil du forkæle en derhjemme, som er blevet syg, kan du få balloner der siger ”God bedring” eller ”Stort kram” – skal du til fødselsdag, kan du få balloner, der siger ”Tillykke”. Balloner er da lidt sjovere end et kort. Balloner giver smil på læben, lige meget om de er brugt som pynt eller som et kort.