Sådan får du den perfekte aften med gutterne

Drink med gin

Tit er vennerne dem, man glemmer, når hverdagen bliver stressende og hektisk. Man ser dem ikke så tit og har måske heller ikke lige tid til at skrive til dem. Derfor er en aften med gutterne ofte tiltrængt. En aften, hvor man kan koble af med gode drinks, god mad og gode snakke. Det er rart at snakke med for eksempel sin kæreste eller kone til daglig, men nogle gange har man brug for at snakke med gutterne og få input samt dyrke fælles interesser. Læs videre her, og bliv klogere på, hvordan du får en perfekt aften med gutterne.

Drik gode drinks

Det er altid godt at se sine venner, og når selskabet er godt, er aftenen allerede en succes. Men drinks kan løfte stemningen endnu mere. Prøv for eksempel drinks med gin for at gøre aftenen fuld af lækre smagsoplevelser. Gin kan nemlig bruges til mange drinks og giver masser af muligheder. Den indgår bl.a. i drinks som Tom Collins, gin hass, gin-gin mule og Negroni.

Disse drinks er friske i smagen, fordi der ofte indgår citron og lime. Derudover har de en sødme, som kommer fra forskellige slags sukkersirup og pynt. Det er ikke svært at lave drinksene, så du kan selv give dig i kast med dem og imponere gutterne. Hvis I er vant til at tage på bar, vil de hjemmelavede drinks være et frisk pust.

Tom Collins er en klassiker og nok den mest populære gindrink. For at lave den skal du bruge 6 cl af din favoritgin, 3 cl citronsaft, 1,5 cl sukkersirup, danskvand og isterninger. Du skal ryste gin, sirup og citronsaft sammen i en shaker. Derefter hælder du blandingen over i et højt glas med isterninger, topper med danskvand og pynter med rosmarin og en citronskive.

Spis god mad

Det er velkendt, at mad samler folk. Når du sætter dig med gutterne for at spise, kan I rigtig connecte og være nærværende. Sørg derfor for, at der er god mad, når de kommer over. Hvis du er god til at lave mad eller bare har lyst til at kokkerere selv, skal du selvfølgelig gøre det. Gutterne vil sikkert sætte pris på noget hjemmelavet mad. Ellers kan du bestille mad udefra. Her kan du med fordel bestille noget, som du ved, at hele selskabet kan lide – måske mad fra en restaurant, som I plejer at spise på.

Få snakket igennem

Hverdagene er typisk proppet med arbejde, og der kan gå stress og jag i det hele. Derfor er det ikke altid, at man kan ses med vennerne og få snakket. Det er derfor helt oplagt at bruge sin venneaften på at få vendt stort som småt og få indblik i hinandens liv. Det er altid en god idé at komme lidt væk fra hverdagen og være sammen med mennesker, som man måske ikke ser på daglig basis. På den måde kan man få lov at trække på andre sider af sin personlighed og fokusere på de interesser, man har til fælles.